Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου: Ο Παναγιώτης Οικονόμου υπήρξε η καρδιά και η ψυχή του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας – Θλίψη στο κίνημα των τυφλών της χώρας για τον χαμό του Παναγιώτη Οικονόμου

Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου: Ο Παναγιώτης Οικονόμου υπήρξε η καρδιά και η ψυχή του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας – Θλίψη στο κίνημα των τυφλών της χώρας για τον χαμό του Παναγιώτη Οικονόμου

Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου: Ο Παναγιώτης Οικονόμου υπήρξε η καρδιά και η ψυχή του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας

Η Διοικούσα Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τυφλών Νομού Αργολίδας <Η Ίριδα> εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στη οικογένεια του, για τον αδόκητο θάνατο του προσφιλούς μας Προέδρου Οικονόμου Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης Οικονόμου υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος και όχι μόνο, ήταν η καρδιά και η ψυχή του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας και όλης της Ανατολικής Πελοποννήσου που καλύπτει του νομούς Αργολίδας Κορινθίας και Αρκαδίας, ήταν μάχιμος , αξιοπρεπής και δίκαιος, αγωνιζόταν καθημερινά για ίσες ευκαιρίες στα άτομα με αναπηρίες και μάλιστα στο χώρο των Τυφλών, ήταν αυτός που θα έδινε λύσεις σε όσους τον πλησίαζαν και του ζητούσαν την βοήθειά του, έδινε μαθήματα ζωής μέχρι την τελευταία του στιγμή.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ

Πηγή: www.argolikeseidhseis.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Σ.Α.μεΑ.: Θλίψη στο κίνημα των τυφλών της χώρας για τον χαμό του Παναγιώτη Οικονόμου

Αθήνα: 13.07.2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θλίψη στο κίνημα των τυφλών της χώρας για τον χαμό του Παναγιώτη Οικονόμου

Με θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 12 Ιουλίου ο Παναγιώτης Οικονόμου, πρόεδρος του Συλλόγου Τυφλών Νομού Αργολίδας «Η Ίριδα» και επί πολλά έτη πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου.

Ο Παναγιώτης Οικονόμου είχε γεννηθεί στο Αραχναίο Αργολίδας το 1938 και ήταν απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ήταν εκ των ιδρυτών του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας και πρόσφερε σημαντικό κοινωνικό έργο, θέτοντας τα θεμέλια για το σημερινό πελοποννησιακό αναπηρικό κίνημα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, προσωπικός φίλος του εκλιπόντος, στέλνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και στους οικείους του: «Ο Παναγιώτης Οικονόμου ήταν φίλος, συνεργάτης και συνοδοιπόρος, ένας εκ των πρωτεργατών του κινήματος των τυφλών στην Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι θα λείψει σε όλους όσους τον γνώρισαν. Ο Παναγιώτης Οικονόμου ήταν ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια, μαχητικότητα, υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και δικαιοσύνης και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα 10 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Άργους.

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr ή www.esamea.gr.

Πηγή: www.esamea.gr