Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Εύβοια: Συγκίνηση για τον 27χρονο που συγκλόνισε με το ατύχημα στα Θεοφάνια, παντρεύτηκε την αγαπημένη του

Εύβοια: Συγκίνηση για τον 27χρονο που συγκλόνισε με το ατύχημα στα Θεοφάνια, παντρεύτηκε την αγαπημένη του

Newsroom

09/07

2023

 

Άκρως συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στον γάμο του 27χρονου από τη Χαλκίδα, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με το ατύχημα του όταν βούτηξε για τον σταυρό τα Θεοφάνια αλλά χτύπησε σοβαρά στον αυχένα και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.                                

Ο 27χρονος με την αγαπημένη του αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αφοσίωσης, στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στη Δροσιά Χαλκίδας. Τους πάντρεψε ο πατέρας Διονύσιος, που σε όλον αυτόν τον Γολγοθά που τράβηξαν, ήταν στήριγμά τους.

Η χαρά και η συγκίνηση στο γάμο του Γιάννη Δαμιανού με την αγαπημένη του Μαρία ήταν έκδηλη και με εμφατικό τρόπο φάνηκε για μια ακόμη φορά ότι η αγάπη κερδίζει τις δυσκολίες.                                    

Το μυστήριο έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Συνοδεία του γαμπρού στην εκκλησία ήταν οι κολλητοί του και συνάδελφοι αυτοκινητιστές, με τα φορτηγά να είναι στολισμένα με λευκές κορδέλες και λουλούδια.                                     

Ακολούθησε ένα πανέμορφο γλέντι σε κτήμα στην Εύβοια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του evima. Εκεί ο Γιάννης χόρεψε το ζεϊμπέκικο της ζωής του εν μέσω θερμών εκδηλώσεων από όλους τους καλεσμένους.                                    

Πώς έγινε το ατύχημα                                     

Υπνεθυμίζεται ότι ανήμερα των Θεοφανείων το 2021, ο Γιάννης είχε βουτήξει στην Αμάρυνθο Εύβοιας για να πιάσει τον σταυρό αφού είχε τάμα για τον αγαπημένο του αδελφό Στέργιο που έδινε τότε την δίκη του μάχη με σοβαρή ασθένεια.                                     

Όμως, από τη βουτιά στη θάλασσα, ο Γιάννης τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα με αποτέλεσμα να καθηλωθεί στο αναπηρικό αμαξίδιο. Σύμφωνα με τη διάγνωση των ιατρών του ΚΑΤ, από το χτύπημα ο Γιάννης υπέστη πλήρη τετραπληγία. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική όπου παρέμεινε διασωληνωμένος για 55 ημέρες.                                    

Η αγαπημένη του σύζυγος ήταν και είναι πάντα εκεί, το στήριγμά του, στις δύσκολες ώρες. Με τις ευχές των αγαπημένων τους προσώπων το ζευγάρι θα συνεχίσει να πορεύεται μαζί και σε αυτά που έρχονται.