Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΝ-ΕΣΑμεΑ – ΚΑΒΑΛΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΝ-ΕΣΑμεΑ – ΚΑΒΑΛΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΝ-ΕΣΑμεΑ – ΚΑΒΑΛΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία & Χρόνιες Παθήσεις, ΙΝ-ΕΣΑμεΑ  συνιστά τον επίσημο εκπαιδευτικό, μελετητικό και ερευνητικό φορέα του αναπηρικού κινήματος της χώρας, με αποστολή την προάσπιση και προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Βασικός σκοπός του ΙΝ-ΕΣΑμεΑ είναι να συμβάλλει καταλυτικά στην εφαρμογή των απαιτήσεων της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες και στην πραγμάτωση της «δικαιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας» σε όλη τη χώρα. Αποτελεί τον μοναδικό φορέα εκπαίδευσης στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις όλων των κατηγοριών και διαθέτει μητρώα εκπαιδευτών με και χωρίς αναπηρία/χρόνιες παθήσεις με εμπειρία σε διαφορετικά θεματικά αντικείμενα. Διαθέτει επίσης πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στην Αθήνα μέσω του οποίου υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και δια βίου μάθησης.

Το ΙΝ-ΕΣΑμεΑ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, υλοποιεί ως δικαιούχος την Πράξη «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις» με ΚΩΔ. ΟΠΣ (MIS) 5133270 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020». Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους.

Στο πλαίσιο εφαρμογής του Π.Ε.4 του Υποέργου 6 «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών – Διαχείριση & Υποστηρικτικές Δράσεις – Σχεδιασμός και Εκπόνηση Εκπαιδευτικού Υλικού» της ως άνω Πράξης το ΙΝ-ΕΣΑμεΑ διοργανώνει και σας προσκαλεί στην Ημερίδα με θέμα:

«Προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 και ώρες 17.00 έως 20.00,  στην αίθουσα «Νικόλαου Μάρτη» Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας (ισόγειο)

Σχετικά σας αποστέλλουμε την πρόσκληση, το πρόγραμμα της ημερίδας και την αίτηση συμμετοχής.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής το αργότερο έως την Τρίτη 18.7.2023 και ώρα 21:00 στο email: info@in-esamea.gr

Η Ημερίδα θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας www.in-esamea.gr, youtube: https://www.youtube.com/channel/UCc93LlOzO4714aN1Z2wghLA, facebook: https://www.facebook.com/INESAmeAGR

Παρέχεται διερμηνεία Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κυρίες Δέσποινα Πανταζή & Σωτηρία Μπράμου στο τηλ. 210 9946924

Πρόγραμμα

Αίτηση Συμμετοχής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πηγή: ΙΝ-ΕΣΑμεΑ