Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Η επιτυχία της παράστασης «ΦΑΥΣΤΑ Ή Η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ»


        Η επιτυχία της παράστασης «ΦΑΥΣΤΑ Ή Η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ»
Την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2018, η Θεατρική Ομάδα του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, παρουσίασε στην αίθουσα εκδηλώσεών του μια μοναδική Θεατρική παράσταση, με τίτλο: «ΦΑΥΣΤΑ Ή Η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ».
Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει το μοναδικό και ιδιότυπο αυτό έργο του Μποστ, γραμμένο όλο σε δεκαπεντασύλλαβο, το οποίο απέδωσαν άψογα μέσω των ρόλο τους οι ακόλουθοι ηθοποιοί:
Γωγώ Ρουκουτάκη (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.), Παναγιώτης Καλκούνης, Βιβή Χριστοδούλου, Εύη Ασλάνογλου, Ελένη Γκουβάτσου, Βαγγέλης Μουρούκος, Παπαϊωάννου Θανάσης, Γκελεβέζης Θεόδωρος και Τεντόμα Αργυρώ. Καλλιτεχνικά και σκηνοθετικά υπεύθυνος ήταν ο κος Γιάννης Νικολόπουλος, ενώ τα κοστούμια διέθεσε ευγενικά για τις ανάγκες της παράστασης το Σπίτι του Ηθοποιού.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν την εκδήλωση ο κος Γιάννης Μπαλάφας, Βουλευτής και πρώην Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, η κα Αγγελική Λεβέντη, Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Τομέα και εντεταλμένη σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων, η κα Ιωάννα Τσούπρα, Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, ο κος Λεωνίδας Μίαρης, Δ/ντης του Γραφείου του Αντιπεριεφερειάρχη Νοτίου Τομέα, κου Χρήστου Καπάταη, ο κος Θεόδωρος Πελεκάσης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την ‘’Δύναμη Ζωής’’, ο κος Δημήτριος Πιτούλης, υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Π. Φαλήρου,  ο κος Γιώργος  Μανίκας, υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, η κα Διονυσία Λάππου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου, ο κος Παναγιώτης Γαλανόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας στον συνδυασμό ‘’Προοπτική ζωής’’ με τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Ασκούνη, ο κος Πέτρος Παριανός και η κα Καίτη Αποστολάκου, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιθέας με τον συνδυασμό ‘’Τώρα Καλλιθέα’’, ο κος Δημήτριος Καψάλης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘’Προοδευτική ενότητα Καλλιθέας’’ και ο κος Αλέξανδρος Καμαράτος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά. 
Εκ μέρους της Διοίκησης, παρευρέθησαν ο κος Εμμανουήλ Μπασιάς, Πρόεδρος, ο κος Φώτης Ζάκκας, Αντιπρόεδρος, η κα Δήμητρα Κατσαρού, Γενική Γραμματέας, η κα Τασία Στρατηγάκου, Ταμίας, καθώς και τα μέλη, κος Χρήστος Λέκκας και κος Χρήστος Κορομηλάς, ενώ εκ μέρους της Διεύθυνσης, η κα Μήλα Γεωργία, Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας.
Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό μας για άλλη μια φορά στην αξιόλογη αυτή εκδήλωση, φίλους, συνεργάτες, υποστηρικτές, εργαζόμενους και εθελοντές.
Η επιτυχία της παράστασης σηματοδοτήθηκε από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα της κατάμεστης αίθουσας για τις μοναδικές επιδόσεις των ηθοποιών, οι οποίοι κατάφεραν να προκαλέσουν στο κοινό άπλετο γέλιο, ενθουσιασμό, αλλά και προβληματισμό.
lighthouse for the blind_logo3
Lighthouse for the Blind of Greece
Web: www.fte.org.gr