Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Φρίκη στο Κερατσίνι: 22.000 συνδρομητές πλήρωναν για να δουν βασανισμό ΑμεΑ

Φρίκη στο Κερατσίνι: 22.000 συνδρομητές πλήρωναν για να δουν βασανισμό ΑμεΑ

Newsroom

13/11

2023

09:48

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια 21χρονη και έναν 25χρόνο με νοητική υστέρηση και μάλιστα σε... ζωντανή μετάδοση!                                

Ειδικότερα, ο 42χρονος μετέδιδε ζωντανά στο διαδικτυακό του κανάλι πλάνα από τα δύο ΑμεΑ να χτυπιούνται, ενώ φρίκη προκαλεί το γεγονός πως, σύμφωνα με τις Αρχές, το κανάλι του 42χρονου είχε πάνω από 22.000 συνδρομητές, οι οποίοι πλήρωναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν Live την κακοποίηση των νεαρών.                                    

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η συστηματική κακοποίηση των δύο ΑμεΑ είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2022.                                    

Οι πράξεις φρίκης που ανάγκαζε τα δύο νεαρά ΑμεΑ

Ο 42χρονος φέρεται να έβαζε τα δύο νεαρά άτομα να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και μπουνιές, ενώ άλλες φορές τους υποχρέωνε σε σεξουαλικές πράξεις.                                    

Χτυπούσε τα ανυπεράσπιστα θύματά του ακόμα και με taser, ενώ σε μία περίπτωση έβαλε το κεφάλι του νεαρού μέσα σε λεκάνη τουαλέτας και πάτησε το καζανάκι, την ώρα που άλλοι στο χώρο ξεσπούσαν σε γέλια.                                    

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η συστηματική κακοποίηση των παιδιών από τον 42χρονο ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022.