Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Την 5η θέση κατέλαβε η Αναστασία Μουστακάτου στον 2ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό για μουσικούς με αναπηρία όρασης

Την 5η θέση κατέλαβε η Αναστασία Μουστακάτου στον 2ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό για μουσικούς με αναπηρία όρασης

Την πέμπτη θέση μεταξύ των 17 χωρών που συμμετείχαν κατέλαβε η Ελλάδα με την Αναστασία Μουστακάτου από τις Αχαρνές, στο 2ο Παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού για μουσικούς με αναπηρία όρασης!

Η Αναστασία είναι 21 χρονών, ζει στις Αχαρνές, γεννήθηκε με χαμηλή όραση λόγω βλάβης στον αμφιβληστροειδή, μια κατάσταση επιδεινούμενη που οδήγησε σε τύφλωση σε ηλικία περίπου 12 ετών. Επιπλέον σε ηλικία 5 ετών απέκτησε μόνιμη βαρηκοΐα.

Άριστη μαθήτρια στο σχολείο, σημαιοφόρος στο γυμνάσιο και στο λύκειο, σήμερα σπουδάζει στο 3ο έτος του Τμήματος Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ.

Ξεκίνησε τη μουσική μόλις 4 χρόνια πριν, όμως αμέσως την αγάπησε και παρόλο το σχετικά μικρό χρονικό διάστημα που ασχολείται με αυτή, έχει ήδη γράψει πολλά τραγούδια, τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους. Έγραψε το τραγούδι “Αυτό που λέει η καρδιά σου” περίπου 1 χρόνο πριν, εμπνευσμένη από τις επιδόσεις της στη μουσική μετά από μόλις 3 χρόνια ενασχόλησης, με σκοπό να παροτρύνει τον κόσμο να ακολουθεί τα όνειρά του, να μην εγκαταλείπει και να πιστεύει στον εαυτό του.

Συγχαρητήρια Αναστασία για την επιτυχία που χάρισες στη χώρα μας και στην πόλη σου.

Πηγή: www.doxthi.gr