Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Θλιβερός διαχωρισμός στο Καπανδρίτι: Δημοτικός σύμβουλος και πάλι αποκλεισμένος επειδή δεν είχαν μπάρα για αμαξίδιο

Θλιβερός διαχωρισμός στο Καπανδρίτι: Δημοτικός σύμβουλος και πάλι αποκλεισμένος επειδή δεν είχαν μπάρα για αμαξίδιο

Newsroom

29/10

2022

Δημοτικός σύμβουλος στο Καπανδρίτι που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι αποκλείστηκε και πάλι από το βάθρο των επισήμων επειδή δεν υπήρχε μπάρα αναπήρων στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.                                

Ίσως το πιο θλιβερό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως το ζήτημα είχε τεθεί και πέρσι, όμως δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα ο Φώτης Χρύσουλας να βρεθεί και πάλι «διαχωρισμένος» σε εορτασμό Εθνικής Επετείου.                                    

«Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook, αφήνοντας αιχμές για αντιδήμαρχο που χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες.                                    

Ευχαρίστησε, αντίθετα, όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που τον στήριξαν και δεν ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά έμειναν δίπλα του.                                    

Fotis Chrisoulas

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες.Θελω να συγχαρώ τα παιδιά που συμμετείχαν στη παρέλαση της 28 Οκτωβρίου του Καπανδριτιου μας έκαναν όλους περήφανους αλλά ιδιαιτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Κύριο Μιχάλη Νταση που για ακόμα μια φορά χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες.Δυστυχως είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός.

 Παράλληλα όμως θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβουλους της Δημοτικής  Κοινότητας Καπανδριτιου που με έκαναν να νιώσω καλύτερα χωρίς διαχωρισμούς.