Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

«ΦΑΥΣΤΑ Ή Η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣ ΚΟΡΗ» ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ στον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος.


Φάρος Τυφλών της Ελλάδος
«ΦΑΥΣΤΑ Ή Η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣ ΚΟΡΗ» ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ στον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος.
Την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019, η Θεατρική Ομάδα του Φάρου Τυφλών Ελλάδος, παρουσίασε στον Φάρο Τυφλών Ελλάδος μια μοναδική θεατρική παράσταση, με τίτλο: «ΦΑΥΣΤΑ Ή Η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣ ΚΟΡΗ» ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει το μοναδικό και ιδιότυπο αυτό έργο του Μποστ, γραμμένο όλο σε δεκαπεντασύλλαβο, το οποίο απέδωσαν άψογα μέσω των ρόλων τους οι ακόλουθοι ηθοποιοί:
Γωγώ Ρουκουτάκη (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.), Παναγιώτης Καλκούνης, Βιβή Χριστοδούλου, Εύη Ασλάνογλου, Μάρω Αγαπητού, Βαγγέλης Μουρούκος, Θανάσης Παπαϊωάννου, Θεόδωρος Γκελεβέζης και Αργυρώ Τεντόμα. Καλλιτεχνικά και σκηνοθετικά υπεύθυνος ήταν ο κ. Γιάννης Νικολόπουλος, ενώ τα κοστούμια διέθεσε ευγενικά για τις ανάγκες της παράστασης το Σπίτι του Ηθοποιού.
Υπήρξε και ομιλία του κ. Κάρναβου, Δήμαρχου της Καλλιθέας, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την θεατρική ομάδα αλλά και την συνεχή προσπάθεια του Φάρου Τυφλών Ελλάδος και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τις ενέργειες μας με κάθε δυνατό τρόπο.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, και τους ευχαριστούμε θερμά οι:
Ευγενία Μπαρμπαγιάννη Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού Αττικής, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη, Σπηλιώτη Ευαγγελία, εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, Ζαχαράκη Σοφία, Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Μπαλάφας Ιωάννης, πρώην Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Βικτώρια Νταγκουνάκη, Δημοσιογράφος του STAR CHANNEL και της Απογευματινής, Μαργιόλας Ηλίας, Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, Αυγερινού Ελένη, από τον Συνδυασμό Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας του κ. Ψαλιδόπουλου, εκπρόσωποι από την Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών & Νεολαία Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, Θεοδώρου Ευάγγελος, Κωνσταντίνος Ορλώφ και Γεροσταθόπουλος Νικόλαος.
Εκ μέρους της Διοίκησης, παρευρέθησαν ο κ. Εμμανουήλ Μπασιάς, Πρόεδρος, η κ. Κατσαρού Δήμητρα, Γενική Γραμματέας, ο κ. Κορομηλάς Χρήστος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ εκ μέρους της Διεύθυνσης, η κα Μήλα Γεωργία, Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας.
Η επιτυχία της παράστασης σηματοδοτήθηκε από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα της κατάμεστης αίθουσας για τις μοναδικές επιδόσεις των ηθοποιών, οι οποίοι κατάφεραν να προκαλέσουν στο κοινό άπλετο γέλιο, ενθουσιασμό, αλλά και προβληματισμό.
Ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό μας για άλλη μια φορά στην αξιόλογη αυτή εκδήλωση, φίλους, συνεργάτες, υποστηρικτές, εργαζόμενους και εθελοντές.