Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

 Πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Διαγωνισμός για την κατασκευή ειδικών εισόδων για την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες σε χώρους όπου ως σήμερα η πρόσβαση δεν ήταν δυνατή, όπως οι αίθουσες εκδηλώσεων, τα γραφεία του Διοικητικού Συμβουλίου και το γραφείο του Προέδρου του ΔΣΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία για την επίλυση ενός κρίσιμου ζητήματος που αφορά την πρόσβαση των συναδέλφων δικηγόρων άλλα και όλων όσων συναλλάσσονται με τον Σύλλογο και είναι Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, σε όλους τους χώρους του κτιρίου.
Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός, για την διαμόρφωση και κατασκευή στο κτίριο, ειδικών εισόδων για την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες, σε χώρους όπου ως σήμερα η πρόσβαση δεν ήταν δυνατή, όπως οι αίθουσες εκδηλώσεων, τα γραφεία του Διοικητικού Συμβουλίου και το γραφείο του Προέδρου του ΔΣΑ.
Στόχος είναι να δημιουργηθούν, όσο το δυνατόν πιο σύντομα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι προσβάσεις ώστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες, να έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του κτιρίου.

Πηγή: https://www.lawspot.gr/