Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Μηνύματα αγάπης και ελπίδας - παρουσίαση ποιητικής συλλογής του ποιητή Νίκου Μοσκοφίδη


 Μηνύματα Αγάπης και Ελπίδας
Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Νίκου Μοσκοφίδη, «Μηνύματα Αγάπης και Ελπίδας», στις 6 Απριλίου 2016.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ
Πρόσκληση

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Νίκου Μοσκοφίδη, «Μηνύματα Αγάπης και Ελπίδας.»
Πρόκειται για το όγδοο έργο του βραβευμένου ποιητή και συγγραφέα, στο οποίο εκφράζονται συναισθήματα, αξίες και ιδανικά, με το έντονο προσωπικό στίγμα του.
Τον ποιητή - συγγραφέα θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, κ. Ηλίας Μαργιόλας. Η φιλολογική προσέγγιση θα γίνει από τη φιλόλογο του ΚΕΑΤ - Πρωτοπορίας, κα Νίκη Πατάκα, ενώ η ανάγνωση ποιημάτων θα πραγματοποιηθεί από την Αντιπρόεδρο του Φάρου Τυφλών Ελλάδος, κα Γωγώ Ρουκουτάκη και τον ηθοποιό, κ. Γιάννη Νικολόπουλο.
Επιπλέον, στην εκδήλωση θα μιλήσει ο κ. Τάσος Παππάς, Οικονομολόγος - Τέως Διευθυντής Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και ο κ. Βασίλης Τσούπρας, Θεολόγος - Κοινωνιολόγος. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Διοικήτρια του ΚΕΑΤ, κ. Μπέττυ Λεωτσάκου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΑΤ «Ιωάννη Μενεΐδη» (Ελ. Βενιζέλου 210, Καλλιθέα - είσοδος από Σπάρτης), ώρα 18.00.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΑΤ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ι. ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ