Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Δόμνα Μιχαηλίδου: Καταθέτει μήνυση για το θάνατο 25χρονου από ξυλοδαρμό σε κέντρο φροντίδας ατόμων με αναπηρία Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά το θάνατο νεαρού από ξυλοδαρμό σε κέντρο παιδιών με αναπηρία. 02/12 2021

Δόμνα Μιχαηλίδου: Καταθέτει μήνυση για το θάνατο 25χρονου από ξυλοδαρμό σε κέντρο φροντίδας ατόμων με αναπηρία                                

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά το θάνατο νεαρού από ξυλοδαρμό σε κέντρο παιδιών με αναπηρία.                                

02/12

2021

 

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, με τη μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσει την Παρασκευή (3/12), θα ζητήσει από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την πλήρη διαλεύκανση της αποτρόπαιας υπόθεσης του θανατηφόρου ξυλοδαρμού 25χρονου, στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης.                                    

Συγκεκριμένα η κ. Μιχαηλίδου, θα μεταβεί αύριο, στις 13.00, στον Άρειο Πάγο, όπου θα συναντηθεί διαδοχικά με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον αντιεισαγγελέα Ανηλίκων, για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου με αφορμή το θάνατο του 25χρονου, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί βία υπό συνθήκες που προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστες.                                    

Η υφυπουργός, με τη μηνυτήρια αναφορά της, θα ζητήσει από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής, καθώς και τη διενέργεια έρευνας σχετικά με το εάν στην εν λόγω δομή συντελέστηκαν έτερες πράξεις κακοποίησης του 25χρονου ή και τυχόν άλλων φιλοξενουμένων και να αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες.